Tak mi to teda nandej!

Minulý týden jsme se společně s týmem Lukáše Kvapila vydali na střelnici v Bzenci otestovat některé naše věci v praxi. Po roce už můžeme říct, že máme v portfoliu vše (zatím kromě zbraní), co se může hodit, když chcete být v civilu a přitom stále připraveni na použití krátké nebo dlouhé zbraně. Navíc díky pečlivě vybraným značkám vám to sekne a nebude to na vás na první pohled vidět. Velkým bonusem bylo, že jsme mohli vyzkoušet i novou produkci České zbrojovky, za což velice děkujeme. Do pole jsme vytáhli věci od VIKTOS, GREY GHOST GEAR a NITE IZE.

IMG_7111

Oblečení jsme vzali podzimní. Kalhoty a bundy CONTRACTOR z 95 % bavlny, které jsou na práci v přírodě jako stvořené, softshell SEREOUS, hardshell 3LTeam, zateplené bundy ZERODARK. Obzvláště ZERODARK se díky proměnlivému počasí stal věrným celodenním společníkem. Chybět nesměly džíny GUNFIGHTER, které jsou našimi nejprodávanějšími kalhotami.

Snímek obrazovky 2019-10-21 v 10.57.52

Stříleli jsme jak z přiznané zbraně, tak ze skrytého nošení. Hluboké kapsy u bundy 3LTeam a ZERODARK umožňují krásně použití a přebíjení dlouhé zbraně a přechod na záložku je díky rychlému přístupu ke zbrani GUNVENT naprosto bezproblémový. GUNVENTem jsou vybaveny všechny bundy od VIKTOS.

Rukavice VIKTOS jsme vyvezli komplet. Pro ty, co je měli prvně, byly hlavně WARTORNY velice příjemným překvapením. I když jsou dělané jako opravdu pracovní – bytelné, všichni si pochvalovali perfektní úchop díky silikonovým gripům a citlivý prst na spoušti, a to i u pistole. Za tuto vlastnost rukavice vděčí střihu a provedení. Střelecký prst je užší a na ohybu strečový, takže se rukavice přizpůsobují ruce a ne naopak.

Pro skryté nošení zbraní jsme měli sebou tašku GGG MESSENGER, která i přes svůj nenápadný vzhled pojmula bez problémů samopal EVO SCORPION. Tašku jsme samozřejmě zkoušeli i s pistolí CZ P10C. Po chvíli sušení se tasení pistole stalo naprosto intuitivní. Dril je dril.

IMG_0191

Od GGG jsme měli ještě jednodenní batoh THROWBACK. Osvědčil se jako nenápadný grabbag. Protože je komplet z voskovaného kanvasu, tak mu navíc hrubé zacházení spíše svědčí než překáží.

Od NITE IZE jsme sebou brali karabiny S-BINER, které jsou výborné na zavěšení rukavic, pojištění materiálu nebo zavěšení zásobníků v případě, že používáte šňůru. Protože mají dva vstupy, je s nimi manipulace při zavěšování věcí jistější a nemusíte se bát, že něco ztratíte.

 E67C57FA-1D5B-4ABD-A34C-B1DF72BAD232

Vybrané věci nám jako celek při použití zbraní fungovaly výborně a do budoucna v tomhle osobním prověřování budeme pokračovat. Od té doby, co nesloužím, si každé takovéto příležitosti fakt vážím. Takže díky Lukášovi za výbornou organizaci a České zbrojovce za možnost si vyzkoušet to, co mají nejlepší.

IMG_7160_1

Váš HARRANT