VIKTOSí NOVINKY SHOT SHOW 2020 Las Vegas

VIKTOS NOVINKY SHOT SHOW 2020 LAS VEGAS

IMG_8520_1

Pozdě, ale přece jsem se dostal k tomu, abych vám představil novinky od VIKTOS na rok 2020.

 A protože, vlka živí nohy, začneme od bot.

IMG_8538

Sportovní tenisky PTXF Core se rozšíří o barvu WINTERLOCHEN. Bílé tenisky se zeleným značením a maskovanou podrážkou. Podrážka je zajímavá v tom, že maskování není malované, ale vzniklo tavením různě barevného podrážkového materiálu. Můžete tedy šoupat, jak chcete, ale barvu neošoupete.

PTXF-Core-Shoe-White-2up_1600x800

PTXF CORE WINTERLOCHEN

Aby toho nebylo málo tenisky se rozšíří o řadu PTXF Core2. Oproti původním teniskám mají kromě jiného vzhledu měkčí více klenutou podrážku, užší předek a prodyšnější svršek. Tak jak to původním PTXF Core sedělo při cross fitu a všeobecně při při práci s těžkou váhou, dvojky lépe sednou i při kardio aktivitách a jsou ideální pro ty, co mají raději upnutou nohu.

PTXF-Core2-Shoe-Green-2up_1600x800

PTXF CORE2 RANGER

IMG_8519

KOMPLETNÍ SADA SPORTOVNÍ OBUVI

Kotníkové boty Johnny Combat se již budou vyrábět pouze ve verzi Ops, tedy bez zipu. Jinak zůstává konstrukce i materiál stejný. Vysoké STRIFE bude trochu horší tenhle rok dozásobit, protože VIKTOS začal dodávat pískové STRIFE do amerického letectva a vláda má přednost… (alespoň tedy v USA).

Sandály se rozrostou o klasické nazouváky Ruck Recovery Slide. Snad uděláme radost těm, co nemají rádi flip flopy. Svršek je kožený a podrážka je stále tvarovatelná!

IMG_8518

RUCK RECOVERY SLIDE

Klasické Ruck Recovery se rozšířily o barvu Spartan, zelený vršek a maskovaná podrážka. Nové sandály budou k dostání v Evropě od června tohoto roku.

Ruck-Recovery-Sandal-Spartan-Profile

RUCK RECOVERY SPARTAN

A teď velká pecka, co se týče kalhot!

IMG_8514

Rifle OPERATUS a kalhoty CONTRACTOR MC

Nejprve džíny. Ty se rozšiřují o nový typ OPERATUS Denim. Džíny Operatus jsou lehčí než Gunfightery. Neobsahují Corduru, jsou ze 120 uncové strečové džínoviny. Nemají zadní kapsy Hipshoot na dlouhé zásobníky. Mají naopak rozšířenou sadu kapes na zásobníky pistolové a na EDC.Celkově jsou lehčí, prodyšnější.
A cenově budou zhruba kolem poloviny ceny Gunfighterů.

OperatusPantLaydown

RIFLE OPERATUS DENIM

Řada kalhot CONTRACTOR se nám rozrostla o provedení MULTICAM a MULTICAM BLACK. Multikamová řada již není pouze bavlněná, ale je z ripstopového materiálu 50% bavlna, 50% nylon. Klasický mix od Crye Precision. Střih zůstává stejný.

Contractor-MC-Pants-Multicam-Dark-Front-Square  Contractor-MC-Pants-Multicam-Front-Square

KALHOTY CONTRACTOR MULTICAM BLACK / MULTICAM

Contractor-MC-Pants-Multicam-Dark-Detail1

KALHOTY CONTRACTOR MULTICAM BLACK

No a na závěr: konečně jsou tu dlouho očekávané batohy. A VIKTOS opět přináší praktické inovace. Stěžejním je batoh KADRE. Ultimátní GO BAG. Jeden batoh pojme vše, jeden jim všem vládne, jeden všechny nahradí, dlouhou flintu zvládne. Batoh KADRE má odolnou konstrukci z 600D Cordury (verze Multicam je z 500D nylonu) voděodpudivou povrchovou úpravu DWR, objem 45 litrů. Uložíte do něj flintu do délky 89 cm (35“), 3 litrový vak na vodu, komplet EDC, munici, nebo taky počítač, deštník, svačinu a zápisník. Po obvodu jsou umístěny pevné oka (madla) na rychlé uchycení, odtažení nebo připevnění – prostě co zrovna potřebujete. Batoh má vazbu molle pro připevnění dalších pouzder. Průvlek pro uchycení na tažené zavazadlo nebo kufr atd. atd. atd.

Kadre-Bag-Ranger-Detail8-3200x1600

BATOH KADRE RANGER

Kadre-Bag-Ranger-Detail4-3200x1600

BATOH KADRE RANGER

No a pak jsou zde rukavice, kšiltovky, trička, nášivky atd. Ale na to se podívejte u nás nebo přímo u VIKTOS

 

IMG_8517

KŠILTOVKY VIKTOS SHOOTER

IMG_8524_1

KOMPLETNÍ SADA RUKAVIC VIKTOS 

IMG_8537_1

NÁŠIVKY NESMÍ CHYBĚT...

Na závěr snad, že první novinky naskladníme snad již během týdne. Už jsou v Praze a čekají pouze na proclení. K dostání budou nové rifle, rukavice, batohy. A pokud si přímo u VIKTOS vyberete něco co zatím skladem nemáme, neváhejte nám prosím dát vědět. Rádi vám to dovezeme a pomůže nám to s odhadem co dále naskladnit.

 

VIKTOS INVICTUS UNCONQUERED! NEPORAŽENÝ!