Jak jsem se snažil ulovit svou bílou velrybu, aneb dlouhá cesta k nalezení správných taktických riflí…

Jak již napovídá samotný nadpis tohoto článku, mnoho z nás celý život hledá ty pravé. Ideálně chceme, aby dobře seděly, umožňovaly i složitější pohyb než jen krok v před, unesly vše co do nich nacpeme, a to ideálně tak, aby nebylo všem jasné, co jsme do nich schovali, k tomu by se měly dobře nosit, to znamená být ušity z příjemné a kvalitní látky, a hlavně dlooooooooouho vydržet, protože když už je najdeme a sžijeme se spolu, tak je opravdu nechceme ideálně už nikdy měnit a opouštět.

A my se Vám pomocí shrnutí krátké recenze, kterou publikoval americký časopis OffGrid (zaměřen na přežití, nouzové scénáře a recenze taktických produktů), pokusíme představit TY VAŠE NAŠE PRAVÉ. Při hodnocení těchto kalhot vycházíme také z recenzí našich zákazníků, která koresponduje s křivkou jejich prodejnosti – jedná se totiž o absolutní bestseller!!!

 

VIKTOS OPERATUS XP JEANS

 

…se pyšní především kvalitním zpracováním, které je výsledkem kombinace denimu a streče. Jsou v dobrém slova smyslu hybridem, tedy dostatečně odolné, aby přežily nároky na ně kladené, a přesto dostatečně lehké, aby se daly nosit i v létě a svému uživateli nedělaly paseku tam, kde by nejméně chtěl.

 

                                                    

                                        Džíny Operatus XP jsou k dispozici v černé džínové,  Dark Blue Wash a modré barvě

 

Dalším detailem, které z riflí dělá více než jen módní záležitost, jsou bytelná opasková poutka pro pevné uchycení, odolný dvoucestný zip umožňující rozepnutí i ze spodu a všitý klín pro zajištění větší mobility.

 

Všitý klín pro zajištění větší mobility

 

Jejich největší předností jsou však kapsy-skutečné kapsy. Těch mají OPERATUS XP hned devět, z toho čtyři externí kapsy umožňují okamžitou dostupnost nezbytné každodenní výbavy jako je nůž, svítilna, navigace nebo telefon, pistolové zásobníky atd. Co však oceníte asi nejvíce je jejich přirozený, nenápadný vzhled. Vypadají jako běžné džíny a vy si v nich můžete odskočit klidně i na nákup potravin, a přesto se nebudete cítit jako pitomec, i když v nich budete mít uloženo vše, co ostatní nemusí na první pohled vidět.

 

                                   

 

 

 

 

Zdroj: https://www.offgridweb.com/preparation/viktos-operatus-xp-jeans-review-a-kick-in-the-pants/?utm_source=bm23&utm_medium=email&utm_term=Image+-+https://www.offgridweb.com/preparation/viktos-operatus-xp-jeans-review-a-kick-in-the-pants/&utm_content=Tactical+Jeans+Sounds+Too+Good+To+Be+True&utm_campaign=Offgrid+Newsletter+-+03/04/21#Verdict